2°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated25/01/2020 08:30 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 25 januari 2020 om 07.04 uur.

Bewolkt en nevelig en lokaal motregen.

Het is bewolkt en nevelig, lokaal komt er mist voor. Met name in het noorden valt er af en toe wat lichte motregen. Mogelijk kan vanmiddag in het zuidoosten even de zon doorbreken. De maximumtemperatuur ligt rond 3°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, rond kracht 3.

Komende nacht is het bewolkt en nevelig met op sommige plaatsen ook mist. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De zwakke tot matige wind komt uit zuid tot zuidoost.

Morgen begint de dag grijs en nevelig met lokaal ook mist. In de loop van de dag zullen de nevel en mist geleidelijk gaan verdwijnen, maar het blijft bewolkt. Alleen in het zuidoosten zou de zon in de middag nog even tevoorschijn kunnen komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 5°C onder de bewolking in de noordwestelijke helft van het land tot lokaal 8°C in het zuidoosten wanneer de zon doorbreekt. De zuidelijke wind neemt geleidelijk toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, in de loop van de avond mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

 
Watch video!